Söker du ett lagerhotell i Gävle med omnejd?

Söker du ett lagerhotell i Gävle med omnejd?

God morgon och välkommen till bloggen och till ett inlägg där jag ska tipsa er om ett lagerhotell. Det är så bra att det finns ett företag som heter OTHS Olssen Trading House Sweden eftersom det är ett lagerhotell i Gävle med omnejd som flera av er har frågat efter, och då ville jag att ni som har frågat efter ett sådant ska veta om att ni kan hyra ett lagerhotell i Gävle ifall ni vänder er till dem. 

Jag har haft samma problem som er, jag behövde ett lagerhotell i Gävle med omnejd. Detta var för några månader sedan och jag behövde faktiskt inte leta särskilt länge innan jag fick tipset om OTHS Olssen Trading House Sweden av en vän till mig. Jag har nämligen inte bott i Gävle särskilt länge, jag flyttade hit när jag hade köpt ett företag och med det här företaget är det så att det var dåligt med lagerutrymme. Istället för att flytta företaget till andra lokaler med bättre möjlighet till förvaring och lagerhållning, så tänkte jag att om jag skaffar en lokal i något lagerhotell i Gävle med omnejd så skulle det lösa mina problem. Jag är förstås glad över att OTHS Olssen Trading House Sweden dök upp som ett alternativ och att de hade en lokal i sitt lagerhotell som passade mina behov. Jag har skrivit en del inlägg om mitt företag och de problem som jag ställdes inför innan jag fann detta lagerhotell i Gävle, och då visade det sig att ni var flera som sa att även ni hade behövt ett lagerhotell i Gävle med omnejd, så det var därför jag tyckte att det var på sin plats idag att skriva det här inlägget så att ni får reda på att ni alltid kan vända er till OTHS Olssen Trading House Sweden.


Kommentarer är stängda.