Mia´s massage och friskvård

Mia´s massage och friskvård

Halloj! Om jag har uppfattat det hela rätt så är det många av er som har ont i kroppen och faktiskt skulle behöva få massage? Nu är det på det här viset att jag själv har väldigt ont i kroppen ibland och då har jag upptäckt hur bra det är att gå på massage. Eftersom jag bor i Vimmerby går jag och får behandlingar i massage på ett företag som heter Mia´s massage och friskvård. För Mias´s massage och friskvård är ett företag för oss som behöver massage i Vimmerby eller i Hultsfred.  

 

Det hjälper verkligen så är det något jag kan stå för till 200 procent så är det min rekommendation till er att se till att komma iväg på denna massage. Jag blev själv rekommenderad det här företaget av en vän som jag har lite sporadisk kontakt med, men så sprang vi på varandra på stan och jag råkade bara nämna helt kort att jag hade ont i kroppen och att jag var på väg till apoteket för att köpa Alvedon. Då berättade hon att hon också har, eller hade ont i kroppen, för efter ett par behandlingar med denna massage i Vimmerby var hon mjuk och oöm i kroppen igen. Det finns flera anledningar till varför det är bra med massage och även om just du inte har ont, kan du ändå ha nytta av att få massage. Maria Bertilsson Lindholm som äger det här företaget är utbildad massageterapeut, och har du några frågor om det här med massage tycker jag att du ska ringa henne. Du hittar telefonnumret genom att gå in på hemsidan. Alla som vill lita på att få en kvalitativ massage i Vimmerby ska definitivt gå till Maria Bertilsson Lindholm på Mia´s massage & friskvård. 


Kommentarer är stängda.