Jag har fått några fotvårdsbehandlingar som gjorde gott

Jag har fått några fotvårdsbehandlingar som gjorde gott

Ville verkligen bara ta och skriva till er om hur stor skillnad det har blivit till det bättre efter att jag varit på medicinsk fotvård i Uppsala på ett företag som heter Åriket Medicinsk Fotvård. Jag satt i fikarummet på jobbet och beklagade mig över att jag hade probem med fötterna och då var det en kollega som berättade för mig att även hon haft problem med sina fötter och att hon vänt sig till det här företaget. Jag fick telefonnumret av henne och ringde upp på rasten och bokade en tid. Redan dagen efter fick jag komma dit och det blev bättre på en gång. Det är naglarna som har blivit förtjockade och riktigt växt fel så jag behövde hjälp att korrigera det. Men det låter sig inte göras på en enda behandling utan det gäller att gå varsamt fram, berättade hon som behandlade fötterna. Jag har därför behövt att gå tillbaka några gånger för att få den hjälp som jag behöver och äntligen är jag helt besvärsfri. Jag tycker att jag fick riktigt professionell hjälp och vill tipsa er som följer min blogg om att det här företaget finns. Om ni har behov av medicinsk fotvård i Uppsala så tycker jag att ni ska ta och höra av er till Åriket Medicinsk Fotvård. Det är en medicinsk utbildad fotvårdare som driver företaget som har utbildat sig på Axelssons Gymnastiska Institut och hon är också utbildad undersköterska. Det är både en trevlig och lättillgänglig mottagning som därför passar alla som behöver medicinsk fotvård här i Uppsala. 


Kommentarer är stängda.