Ifyllda ögonbryn med permanent makeup

Ifyllda ögonbryn med permanent makeup

Hejsan på er alla fina som läser och följer min blogg

Den senaste tiden har jag funderat en del på att göra permanent makeup. Det finns en salong här i Västerås som jag blivit rekommenderad att gå till i så fall. Det finns ju olika typer av permanent makeup men det jag i så fall vill göra är ögonbrynen. Anledningen till det är att jag har väldigt tunna och ljusa ögonbryn och jag skulle gärna vilja få dem att de naturligt fylligare ut. Jag målar i dem men penna varje dag men om man gör permanent makeup så behöver man ju inte göra det mer.

Man kanske inte tänker på det förens man ser skillnaden, men ett par snygga och välmarkerade ögonbryn ramar verkligen in ögonen och ansiktet så fint. Jag har bara inte riktigt vågat göra det än men jag tänkte att jag ska höra av mig till dem i denna veckan och boka en tid. Det är väl just själva grejen att det är permanent som låter lite skrämmande och ofall et inte blir så bra. Sen är det ju så att de bleks efter ett tag och man behöver gå och fylla i, men det är ju fortfarande inte så att du kan tvätta bort enkelt om det blir lite fel. Men jag har ändå sett så många som fått så fina ögonbryn och känner att jag nog samlat på mig mod att göra det nu.

Jag tror faktiskt att det kommer bli väldigt bra och göra skillnad. Man gör ju ändå också en konsultation först där man diskuterar färg och form och så vidare. Då kommer man ju tillsammans fram till vad som blir bäst och går man bara till någon som är utbildad och erfaren så är ju det inga konstigheter. Vi får se hur resultatet blir helt enkelt. Kram på er!


Kommentarer är stängda.