Fridas massage & hälsa

Fridas massage & hälsa

Hej och hopp i galoppen på er allihopa som dag ut och dito in, i ur och i skur kommer in till mig på bloggen för att läsa alla mina inlägg! Jag är en sådan där person som alltid gillar att testa nya saker, och sedan skriva om det här i bloggen. Jag blir själv riktigt inspirerad när jag får ta del av sådant som ni har för er, och som ni skriver om i era bloggar. Ett särskilt tack till Kristina Svensson som skrev och berättade att hon fått en härlig massage i Lerum. Jag gjorde som hon Kristina och gick till ett företag som heter Fridas massage & hälsa och fick där en helt underbar massage. 

 

Jag har definitivt inte varit där för sista gången. Denna massage var så bra, så jag har bestämt mig för att försöka gå dit en gång i månaden i alla fall. Jag tänkte göra som Kristina, nämligen att tipsa er om att det här företaget finns och att det är ett perfekt ställe att besöka om man är intresserad av massage i Lerum. Kvinnan som äger det här företaget heter Frida Björk och är diplomerad massageterapeut och hon arbetar utifrån något som heter Aroma Touch Technique. Frida Björk har det rätta handlaget! Det kände jag när hon knådade igenom min stela och värkande kropp. Efter en timmes helkroppsmassage var jag helt mjuk och hade fått en helt annan rörlighet i kroppen än vad jag haft förut. På Fridas massage & hälsa får man hjälp med antingen hel- eller halvkroppsmassage, eller rygg- och nackmassage. Det här tycker jag att ni borde unna er, så alla som söker efter en massage i Lerum, eller om ni bor i dess omnejd, har nu mina rekommendationer till att gå dit! 


Kommentarer är stängda.